dimecres, 10 de juny del 2009

ANÈCDOTES

I què hagués sigut d'aquest crèdit sense riures o anècdotes que recordar?, sincerament, per nosaltres res, doncs bé començant pel dia de visita per les rambles, que al voler fer una entrevista en italià a uns turistes, obviament italians, aquests es van pensar que volíem lligar amb ells i van començar a seguir-nos la veta, fins que nosaltres li vam dir que era veritat que era una entrevista per l'escola i ben parats, van marxar.
Aquell mateix dia, al fer-li l'entrevista a un turista alemany, en anglès, a la càmara se li va acabar la bateria i l'entrevista va quedar inservible. Per no parlar de les múltiple fotografies que vam fer sense treure-li a la càmara el tap.
També hem viscut situacions més “riscoses”, quan un membre del nostre grup, va quedar atrapat en les portes del metro, al voler entrar quan s'estaven tancant.
Ens vam sentir bastant giris a l'hora d'arribar a la sagrada família, el primer dia, ja que cadascun ens deia una direcció diferent, uns deien que estava cap a d'alt i altres en diagonal...¡QUÈ ESTRES!
Però aquell dia va acabar bastant rodó, ja que uns alemanys adolescent, ens vam parlar en anglès i vam poder comunicar-nos bastant bé,ens vam fer fotos amb ells... va ser una llàstima que fossin d'una país tan llunyà.
Totes nosaltres ens ho hem passat molt bé fent aquest crèdit, hem après moltes coses, sobretot la localització de els carrers, museus, places, etc.. També hem tingut algun que altre desacord, però nosaltres ho hem de superar tot, per què som el que som, perquè ens acceptem tal i com som, perquè som diferents però a l'hora de la veritat sabem que les millors amigues no es separen mai.


1 comentaris:

csintesimallola ha dit...

Faltes d'ortografia....

Publica un comentari a l'entrada

 

Grup 1 Credit de Síntesi | Creative Commons Attribution- Noncommercial License | Dandy Dandilion Designed by Simply Fabulous Blogger Templates